A Magdács Kft. az új betelepülő - Mosonmagyaróvári Innovációs és Kereskedelmi Park
magyar  Deutsch  english
2021. augusztus 4, szerda
A tartalom megtekintéséhez FlashPlayer szükséges!
Köszöntő
Közlekedési kapcsolatok
Projektleírás
Gazdasági környezet
Tervezési háttér
Értékesítés
Inkubátorház
Kapcsolat
Keresés
Hírek
Képek


Feliratkozás hírlevélre:


Elérhetőségek 
A Magdács Kft. az új betelepülő
A 2008 novemberében átadott új mosonmagyaróvári kereskedelmi és innovációs központban, a MoWinParkban a 2009-es évre jellemző gazdasági visszafogottság és kivárás ellenére sem állt meg az élet. A MoWinPark már 2009 első hónapjában új letelepedő céget köszönthet a Magdács Kft. személyében. A mosonmagyaróvári építőipari vállalkozás 1600 négyzetméternyi területet vásárolt a közelmúltban az új innovációs központban. A társaság történetének, tevékenységi körének, cégfilozófiájának bemutatására Magdács Ferenc ügyvezetőt kértük meg.

- A mosonmagyaróvári Magdács Építőipari és Kereskedelmi Kft. eredete az egykori Győr Megyei Állami Építőipari Vállalat privatizációja körüli időkre tehető. Jómagam művezetőként álltam ott alkalmazásban közel húsz esztendőn keresztül. Feladatom elsősorban a városközponti panel épületek nagy részének építése, a munkák művezetése volt – számos egyéb teendő ellátása mellett – mondta el az ügyvezető.

- A GYÁÉV privatizációja és a rendszerváltás után elérkezettnek láttam az időt a saját vállalkozás beindítására. 1993 májusában jegyeztük be a Magdács Építőipari és Kereskedelmi Kft-t. Eleinte három kőművessel és a hozzájuk tartozó segéderővel indult meg a termelés. Az idők folyamán létszámunk és felszereltségünk folyamatosan gyarapodott.  Nagymértékben segítette munkámat, hogy a fiam építész-technikusként állt mellém. A vállalkozásnak viszonylag rövid időn belül sikerült gyökeret eresztenie a helyi építőipari piacon. Ez annak is köszönhető, hogy – elsősorban a régi ismeretségeknek köszönhetően - nagyon hamar kialakult a cég kapcsolatrendszere. Mind a tervezői oldalról, mind a megrendelői oldalról előre megajánlott bizalmat kaptunk.

- A családi házas piac mellett hamar jó együttműködést alapoztunk meg egyes közületi megrendelőkkel és nem utolsó sorban a helyi önkormányzattal. Időközben sikerült – volt kollégák csatasorba állításával – egy viszonylag szilárd magot létrehozni vállalkozásunkban. Mindig lényeges feladatnak tekintettük a jól képzett szakembergárda létrehozását és együtttartását. Felismertük az állami közbeszerzési eljárásokban rejlő lehetőségeket, melyek keretében nagyon fontos megrendelésekhez jutottunk.

Kronológia szerint ezek a következők:

- a Karolina Kórház és Rendelőintézet Kardiológiai Osztályának felépítése (Mosonmagyaróvár)

- Alkotmány úti társasház építése (Mosonmagyaróvár)

- Ujhelyi Imre Általános Iskola konyhaépületének rekonstrukciója (Mosonmagyaróvár)

- Idősek Otthona épületbővítése (Mosonmagyaróvár)

- baromfinevelő telep létesítése

- 8 lakásos bérház (Mosonmagyaróvár, Szent István Király u. 108.) építése

- a Bartók Béla Nevelési Központ átalakítása I. ütem (Mosonmagyaróvár)

- a Bartók Béla Nevelési Központ átalakítása és bővítése II. ütem (Mosonmagyaróvár)

- a Hunyadi Mátyás Szakképző és Szakközépiskola „A épület toldalékszárny” kivitelezése (Mosonmagyaróvár).

- Külön kiemelendő ezek közül a soproni utcai Idősek Otthona épületbővítési tenderének elnyerése. Büszkeséggel töltött el, amikor a Földművelési és Vidékfejlesztési Minisztérium „Az év akadálymentes épülete 2001” építészeti nívódíj pályázata keretében a bíráló bizottság a III. helyre tartotta érdemesnek ezt a munkánkat. Az állandó magas színvonal garantálása érdekében 2000-ben láttuk elérkezettnek az időt a minőségbiztosítási rendszer bevezetésére. Egy közel egy éves előkészítési folyamat végén 2001 május 3-án bevezettük az ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszert, mely azóta is szolgálja cégünk érdekeit. Munkánk során a korrekt vállalási ár – pontos határidő – jó színvonalú munkaminőség - „szentháromságának” égisze alatt tevékenykedünk. Évről évre nagyon sok megrendelésnek teszünk eleget, mely mindennél jobban bizonyítja az emberek megbecsülését. Bízunk abban, hogy szakmánk iránti tiszteletünk és elhivatottságunk hosszú időre megszilárdítja létünket a térség építőiparában – mondta el Magdács Ferenc ügyvezető.

 

 

 

 

 

movbaneffect

banner170px

fuzfa-banner-214x40

monocopy3

befektetőbarát%20település


IHC Nemzetközi Egészségközpont

 


COCOON HUNGARY KFT

TALEA INGATLANFORGALMAZÁS

 

NYUGAT DUNÁNTÚL A KEZDEMÉNYEZÉSEK RÉGIÓJA
Mosonmagyaróvár
Új Magyarország Fejlesztési TervNemzeti Fejlesztési Ügynökség
 
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.
Kedvezményezett: Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata, 9200 Mosonmagyaróvár, Fő u. 11.
A pályázatot készítette: Inventio Consulting
Infoart Média