Pályázati lehetőség - Mosonmagyaróvári Innovációs és Kereskedelmi Park
magyar  Deutsch  english
2021. augusztus 5, csütörtök
A tartalom megtekintéséhez FlashPlayer szükséges!
Köszöntő
Közlekedési kapcsolatok
Projektleírás
Gazdasági környezet
Tervezési háttér
Értékesítés
Inkubátorház
Kapcsolat
Keresés
Hírek
Képek


Feliratkozás hírlevélre:


Elérhetőségek 
Pályázati lehetőség
Az elmúlt év végén megnyílt, teljes mértékben közművesített innovációs és kereskedelmi profilú park, a mosonmagyaróvári MoWinPark főként kis- és középvállalkozások számára kínál telephely kialakítási lehetőséget. A 2009-es év gazdasági nehézségei mellett különösen nagy segítség, hogy a parkban való letelepedéshez és telephely kialakításhoz szükséges befektetés 50 százalékára hamarosan pályázni lehet a Nyugat-dunántúli Operatív Program 2009-2010-re vonatkozó akciótervének keretében.

A 2007-2013 közötti időszak nyugat-dunántúli fejlesztési elképzeléseit tartalmazó Operatív Program megvalósítását a két éves időszakokat felölelő akciótervek ütemezik. A Nyugat-dunántúli Operatív program 2009-2010. évi akciótervének munkaváltozatát a Nyugat-dunántúli Regionális Tanács az elmúlt év őszén tartott ülésén hagyta jóvá. Az új akcióterv fő célja a NYDOP pályázati rendszerének továbbvitele a 2007-2008-as időszak tapasztalatainak beépítésével úgy, hogy a következő ciklus pályázati kiírásai 2009 elején megjelenhessenek.

Az akcióterv társadalmi egyeztetése az elmúlt év végén zajlott a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség koordinálásában. Ennek keretében a Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség – a minél szélesebb körű ismertetés szándékával – több megyei szintű partnerségi fórumot szervezett.

A Győr-Moson-Sopron megyében összehívott közelmúltbeli tanácskozáson elemezték az előző ciklus tapasztalatait, bemutatták az előttünk álló két éves periódus akciótervét, és felhívták a jelenlévők figyelmét a legfontosabb változásokra.

A prioritások sorában szó esett a regionális gazdaságfejlesztésre helyezendő hangsúlyra, melynek eredményeként a 2009-2010-es pályázati időszakban egy új elem, a vállalkozások telephely fejlesztésének elősegítése is megjelenik a gazdaságfejlesztő támogatások között. Ennek értelmében a telephelyen belüli infrastrukturális beruházások megvalósítására, illetve épület, üzemcsarnok létrehozására lehet majd pályázni kis- és középvállalkozások számára 10-100 milliós összegig 50 százalékos támogatási intenzitással. A nyugat-dunántúli régióban erre a célra összességében 3 milliárdos keret áll rendelkezésre. A pályázati kiírás várhatóan 2009 első negyedévének második felében lát napvilágot.

Mindazok tehát, akik érdeklődnek az új mosonmagyaróvári innovációs és kereskedelmi központ, a MoWinPark iránt, és fontolóra veszik a telekvásárlás, betelepülés lehetőségét, számolhatnak ezzel a különleges forrásnyerési formával. A park fejlesztéséért felelős Movinnov Kft. a siker esélyét növelendő felvette a kapcsolatot olyan helyi pályázatíró céggel, amely a MoWonParkban történő letelepedés megkönnyítéséhez meg tudja adni a szükséges szakmai segítséget a tanácsadástól kezdve a pályázatíráson át a folyamat teljes körű végig viteléig.

 

 

 

 

 

movbaneffect

banner170px

fuzfa-banner-214x40

monocopy3

befektetőbarát%20település


IHC Nemzetközi Egészségközpont

 


COCOON HUNGARY KFT

TALEA INGATLANFORGALMAZÁS

 

NYUGAT DUNÁNTÚL A KEZDEMÉNYEZÉSEK RÉGIÓJA
Mosonmagyaróvár
Új Magyarország Fejlesztési TervNemzeti Fejlesztési Ügynökség
 
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.
Kedvezményezett: Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata, 9200 Mosonmagyaróvár, Fő u. 11.
A pályázatot készítette: Inventio Consulting
Infoart Média