Kicsik, nagyok és a Mikulás - Mosonmagyaróvári Innovációs és Kereskedelmi Park
magyar  Deutsch  english
2021. augusztus 4, szerda
A tartalom megtekintéséhez FlashPlayer szükséges!
Köszöntő
Közlekedési kapcsolatok
Projektleírás
Gazdasági környezet
Tervezési háttér
Értékesítés
Inkubátorház
Kapcsolat
Keresés
Hírek
Képek


Feliratkozás hírlevélre:


Elérhetőségek 
Kicsik, nagyok és a Mikulás

Szaloncukorral és meglepetés ajándékokkal személyesen a Mikulás fogadta a mosonmagyaróvári MoWinParkba december 6-án kilátogatókat. A vállalkozást fontolgatók mellett számos kisgyermekes család is érdekes programnak találta a meghirdetett lehetőséget – jöttek autóval, kerékpárral, sőt még gyalogosan is. A nagyszakállúnak minden csöppséghez volt egy kedves szava, jóságát a bátrabbak verssel, énekkel, sőt néhányan viszontajándékkal hálálták meg.

Az évszak ellenére enyhe időben szépen fogyott a tea és a forral bor is – ez utóbbival a felnőtteket kínálták a MoWinPark Innovációs és Kereskedelmi park nyílt napjának szervezői. A délelőtt folyamán Szabó Miklós polgármester és Bella Sándor, a központ létrehozását és fejlesztését koordináló Movinnov Kft. ügyvezetője válaszolt a létesítmény kapcsán felmerülő kérdésekre. Volt, aki a telekárakra, mások a betelepülők tevékenységi profiljára, megint mások a majdani munkalehetőségekre voltak kíváncsiak. Akadt, aki a fejlesztés folyamatát, legfontosabb eseményeit figyelemmel kísérve kivételes tájékozottságról tett tanúbizonyságot, és örült annak, hogy végre személyesen is körülnézhet a Mosonmagyaróvár gazdasági-kereskedelmi életét jó eséllyel felpezsdítő területen.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. A teljes körűen közművesített, nemrégiben megnyitott, kiépített úthálózattal rendelkező parkban 1.600 négyzetméter és 8 hektár közötti telkeket lehet vásárolni – az elhelyezkedéstől függően 7.500-15.000 forint + ÁFA / négyzetméteres áron, melyek beépítési lehetősége 40-50 százalék körül mozog övezetenként. Az építmények magassága elérheti akár a 16 métert is.

Mindezek mellett természetesen számos további adat és információ áll az érdeklődők rendelkezésére, a Movinnov Kft. irodájában, Mosonmagyaróváron, a Kötélgyártó utca 1-3. szám alatt, ahol a beruházást irányító cég munkatársai személyesen is az érdeklődők rendelkezésére állnak.

     Telefon: 96/577-250

     Fax:      96/577-251

     E-mail:

     Web: www.mowinpark.hu

 

 

 

 

 

movbaneffect

banner170px

fuzfa-banner-214x40

monocopy3

befektetőbarát%20település


IHC Nemzetközi Egészségközpont

 


COCOON HUNGARY KFT

TALEA INGATLANFORGALMAZÁS

 

NYUGAT DUNÁNTÚL A KEZDEMÉNYEZÉSEK RÉGIÓJA
Mosonmagyaróvár
Új Magyarország Fejlesztési TervNemzeti Fejlesztési Ügynökség
 
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.
Kedvezményezett: Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata, 9200 Mosonmagyaróvár, Fő u. 11.
A pályázatot készítette: Inventio Consulting
Infoart Média