Elkészült a MoWinPark - Mosonmagyaróvári Innovációs és Kereskedelmi Park
magyar  Deutsch  english
2021. augusztus 4, szerda
A tartalom megtekintéséhez FlashPlayer szükséges!
Köszöntő
Közlekedési kapcsolatok
Projektleírás
Gazdasági környezet
Tervezési háttér
Értékesítés
Inkubátorház
Kapcsolat
Keresés
Hírek
Képek


Feliratkozás hírlevélre:


Elérhetőségek 
Elkészült a MoWinPark

A télies időjárás miatt rövid köszöntőkkel, majd szalagátvágással és kedélyes hordógurítással adták át rendeltetésének a mosonmagyaróvári MoWinParkot. A város új innovációs és kereskedelmi központjában a csomópont, valamint a belső úthálózat elkészültével befejeződtek a közművesítési munkák, a terület teljes egészében alkalmassá vált arra, hogy a telektulajdonosok megkezdhessék fejlesztéseiket, a betelepülésen gondolkodók pedig a valós lehetőségek sorában vegyék számba a Lajta-parti létesítményt.

Az utat építő Granit Hungária Kft. részéről Johann Gangl cégvezető hangsúlyozta, örömmel tölti el, hogy önkormányzati beruházásban működhettek közre, hogy minden határidőt betartottak, és munkájuk eredményét nyilvánosan adhatják át Mosonmagyaróvárnak. A parknak, illetve fejlesztőinek, tulajdonosainak sok érdeklődőt, a MoWinPark innovációs és kereskedelmi parkba költőző céget kívánt, a környékbelieknek pedig modern munkahelyeket.

- Az együttműködés, az összefogás és a merészség diadala, hogy most itt állhatunk – jelentette ki Szabó Miklós polgármester. Késve indult, de talán még nem elkésett beruházásról van szó, amelyben a Movinnov Kft. kapta a főszerepet. Az önkormányzat megbízásából a cég - Bella Sándor és Frank Péter vezetésével, irányításával - koordinálta a park kialakítását. A központ létrehozását pályázati pénz is segíti, az Inventio Consulting Kft. részéről Szijjártó Orsolyát illeti köszönet a sikeres pályázat elkészítéséért. A teljes közművesítéssel, jó minőségű úthálózattal rendelkező MoWinPark remélhetőleg gyorsan megtelik élettel, és korszerű telephelyek, üzemcsarnokok, kereskedelmi egységek szolgálják cégeik, illetve munkahelyek biztosítása és adóbevételek formájában a Mosonmagyaróvár városának érdekeit is.

 

 

 

 

 

movbaneffect

banner170px

fuzfa-banner-214x40

monocopy3

befektetőbarát%20település


IHC Nemzetközi Egészségközpont

 


COCOON HUNGARY KFT

TALEA INGATLANFORGALMAZÁS

 

NYUGAT DUNÁNTÚL A KEZDEMÉNYEZÉSEK RÉGIÓJA
Mosonmagyaróvár
Új Magyarország Fejlesztési TervNemzeti Fejlesztési Ügynökség
 
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.
Kedvezményezett: Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata, 9200 Mosonmagyaróvár, Fő u. 11.
A pályázatot készítette: Inventio Consulting
Infoart Média