Fókuszban a MoWinPark - Mosonmagyaróvári Innovációs és Kereskedelmi Park
magyar  Deutsch  english
2021. augusztus 4, szerda
A tartalom megtekintéséhez FlashPlayer szükséges!
Köszöntő
Közlekedési kapcsolatok
Projektleírás
Gazdasági környezet
Tervezési háttér
Értékesítés
Inkubátorház
Kapcsolat
Keresés
Hírek
Képek


Feliratkozás hírlevélre:


Elérhetőségek 
Fókuszban a MoWinPark

Az év végéhez közeledve megsűrűsödnek a MoWinParkkal kapcsolatos események is. November utolsó heteiben a média munkatársait háttérbeszélgetésre, Mosonmagyaróvár és a környező települések lakosait pedig lakossági tájékoztató fórumra várják a város és a Movinnov Kft. vezetői. November 28-án sor kerül a MoWinPark úthálózatának hivatalos átadására, december 6-án pedig a Mikulás és a beruházás vezetői közösen várják az érdeklődőket a MoWinParkban tartott nyílt napon.

November 25-én, kedden délután 2 órától a média munkatársait várják sajtó háttérbeszélgetésre a mosonmagyaróvári Városházára. Az összejövetel alkalmával a részt vevők felvethetnek bármilyen, a parkkal kapcsolatos témát, és megvitathatják nézeteiket a beruházás jelenlévő képviselőivel – így Szabó Miklós polgármesterrel, Sólyom Tibor önkormányzati főtanácsadóval, illetve Bella Sándorral, a Movinnov Kft. ügyvezetőjével. Az eszmecsere során szó eshet többek között a központhoz fűződő reményekről, a gazdasági világválság esetleges kihatásairól, a működés során a város életében prognosztizálható változásokról. A gondolat és a vélemény szabad - a beszélgetés fonalának alakulását a szervezők az érdeklődőkre bízzák.

 

Ugyanaznap délután lakossági fórumot is tartanak a mosonmagyaróváriak és környékbeliek számára a Városházán. A (munkaidőre való tekintettel) fél 5-kor kezdődő programon előbb rövid tájékoztató hangzik el a beruházásról, a projekt legfontosabb részleteiről. Ezután az érdeklődők tehetik föl kérdéseiket Szabó Miklós polgármesternek, Sólyom Tibor önkormányzati főtanácsosnak, illetve Bella Sándornak, a MoWinPark fejlesztéséért felelős Movinnov Kft. ügyvezetőjének. A nyilvános eseményen a szervezők mindenkit szívesen látnak.

 

Örvendetes, hogy határidőre elkészült a MoWinParkot az 1-es számú főúttal összekötő csomópont és a létesítmény belső úthálózata. Ennek kapcsán szervez hivatalos átadási ünnepséget a kivitelező Gránit Hungária Kft. november 28-án a helyszínen. Az eseményre a beruházók, a kivitelezők és a média képviselőit várják.

 

December 6-án ismét a város és környéke lakóit szólítják meg egy rendhagyó nyílt nap szervezésével. A MoWinPark területére délelőtt 10 és déli 12 óra között kilátogatók Szabó Miklós polgármestertől és Bella Sándortól, a Movinnov Kft. ügyvezetőjétől kérdezhetnek a központról, a beruházás részleteiről. A jelenlévőket forralt borral, teával és szaloncukorral vendégeli meg a Mikulás.

 

 

 

 

 

movbaneffect

banner170px

fuzfa-banner-214x40

monocopy3

befektetőbarát%20település


IHC Nemzetközi Egészségközpont

 


COCOON HUNGARY KFT

TALEA INGATLANFORGALMAZÁS

 

NYUGAT DUNÁNTÚL A KEZDEMÉNYEZÉSEK RÉGIÓJA
Mosonmagyaróvár
Új Magyarország Fejlesztési TervNemzeti Fejlesztési Ügynökség
 
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.
Kedvezményezett: Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata, 9200 Mosonmagyaróvár, Fő u. 11.
A pályázatot készítette: Inventio Consulting
Infoart Média