Elkészültek az utak és a járdák - Mosonmagyaróvári Innovációs és Kereskedelmi Park
magyar  Deutsch  english
2021. augusztus 5, csütörtök
A tartalom megtekintéséhez FlashPlayer szükséges!
Köszöntő
Közlekedési kapcsolatok
Projektleírás
Gazdasági környezet
Tervezési háttér
Értékesítés
Inkubátorház
Kapcsolat
Keresés
Hírek
Képek


Feliratkozás hírlevélre:


Elérhetőségek 
Elkészültek az utak és a járdák

Mosonmagyaróvár új innovációs és kereskedelmi létesítményében, a MoWinParkban a terv szerinti határidőre készültek el az utak és a járdák, s ezzel november közepére tulajdonképpen befejeződtek a kivitelezési munkák.

November közepétől már a MoWinPark minden értékesítésre váró telke elérhető gyalogosan és bármilyen közlekedési eszközzel, így személyautóval és tehergépjárművekkel egyaránt. A kivitelezési munkákat a közbeszerzési eljárás nyerteseként a Granit Hungária Kft. végezte. Tevékenységük eredményeképpen a kereskedelmi és szolgáltató park területén elkészült mintegy 3 kilométer aszfalt burkolatú út, mely mindkét oldalán szegélyezett és padkázott. Mindemellett megépült a kétoldali aszfalt burkolatú járda is – mintegy 6 kilométer hosszúságban.
A park feltáró útja 2x3,25 méter széles, és 2,5 méternyi leállósáv is tartozik hozzá. A többi út sávjai 2x3 méter szélességűek. Az építés járulékos teendőivel is rendben elkészültek a kivitelezők: a burkolt felületekről lefolyó csapadékvíz összegyűjtésére, szikkasztására az utak mindkét oldalán árkokat ástak, kihelyezték, felfestették a forgalomtechnikai eszközöket, táblákat, burkolati jeleket, megszervezték a hulladék elszállítást, megtörtént az évszaknak megfelelő tereprendezés, a humuszterítés és a füvesítés is.
A kivitelező a szerződés szerint köteles a füvesítésre utógondozást, a kivitelezési munkákra pedig öt éves garanciát vállalni. A jó minőségben okkal lehet bízni, hiszen a kivitelezés a munkálatok során végig folyamatos műszaki ellenőrzés mellett zajlott, a beruházók ráadásul független műszaki ellenőrrel kötöttek szerződést.

 

 

 

 

 

movbaneffect

banner170px

fuzfa-banner-214x40

monocopy3

befektetőbarát%20település


IHC Nemzetközi Egészségközpont

 


COCOON HUNGARY KFT

TALEA INGATLANFORGALMAZÁS

 

NYUGAT DUNÁNTÚL A KEZDEMÉNYEZÉSEK RÉGIÓJA
Mosonmagyaróvár
Új Magyarország Fejlesztési TervNemzeti Fejlesztési Ügynökség
 
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.
Kedvezményezett: Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata, 9200 Mosonmagyaróvár, Fő u. 11.
A pályázatot készítette: Inventio Consulting
Infoart Média