Jó ütemben halad az útépítés - Mosonmagyaróvári Innovációs és Kereskedelmi Park
magyar  Deutsch  english
2021. augusztus 5, csütörtök
A tartalom megtekintéséhez FlashPlayer szükséges!
Köszöntő
Közlekedési kapcsolatok
Projektleírás
Gazdasági környezet
Tervezési háttér
Értékesítés
Inkubátorház
Kapcsolat
Keresés
Hírek
Képek


Feliratkozás hírlevélre:


Elérhetőségek 
Jó ütemben halad az útépítés
A MoWinPark belső úthálózatának kialakítását a mosonmagyaróvári székhelyű Granit Hungária Kft. végzi. A kivitelezési munkákkal a vállalkozó jól halad, s remélhetőleg – ahogy eddig – az időjárási körülmények sem okoznak jelentősebb fennakadást a kivitelezésben.

A MoWinPark belső úthálózatának készültségi foka már október  harmadik hetében meghaladta a szerződésben foglalt műszaki tartalom 50 százalékát. Szinte teljesen elkészült a nyomvonalak kialakítása, a földmunkák, az utak szegélyezése, a 15 centiméter vastag homokos kavics fagyvédő réteg leterítése, a 20 centiméter vastag beton alap és a bitumen emulziózás. Folyamatban van, és jól halad az aszfaltozási munka, melynek során minden út 5 centi vastag alap-, 5 centi vastag kötő-, és 4 centi vastag kopóréteget kap az előírt minőségű aszfaltból.
    Az útburkolat alatti közművek, azok szerelvényeinek, aknáinak szintre emelése az útépítéssel együtt készül. A nagyobb feladatok közül két útcsatlakozás kialakítása még hátra van, és mindkettő a Barátság utcát érinti majd, hiszen az 1-es úti csomópont igénybevétele mellett a későbbiekben innen lehet majd két helyen aszfalt burkolatú úton megközelíteni a MoWinParkot. A belső úthálózat kialakítása olyan, hogy a már kialakított, és majdan kialakuló telkek bármelyike személy és tehergépjárművel egyaránt megközelíthető, könnyen elérhető lesz. A kivitelezés folyamatos műszaki ellenőrzés mellett folyik, a minőség biztosítása érdekében a beruházók független műszaki ellenőrrel kötöttek szerződést.

 

 

 

 

 

movbaneffect

banner170px

fuzfa-banner-214x40

monocopy3

befektetőbarát%20település


IHC Nemzetközi Egészségközpont

 


COCOON HUNGARY KFT

TALEA INGATLANFORGALMAZÁS

 

NYUGAT DUNÁNTÚL A KEZDEMÉNYEZÉSEK RÉGIÓJA
Mosonmagyaróvár
Új Magyarország Fejlesztési TervNemzeti Fejlesztési Ügynökség
 
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.
Kedvezményezett: Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata, 9200 Mosonmagyaróvár, Fő u. 11.
A pályázatot készítette: Inventio Consulting
Infoart Média