Építik a csomópontot - Mosonmagyaróvári Innovációs és Kereskedelmi Park
magyar  Deutsch  english
2021. augusztus 5, csütörtök
A tartalom megtekintéséhez FlashPlayer szükséges!
Köszöntő
Közlekedési kapcsolatok
Projektleírás
Gazdasági környezet
Tervezési háttér
Értékesítés
Inkubátorház
Kapcsolat
Keresés
Hírek
Képek


Feliratkozás hírlevélre:


Elérhetőségek 
Építik a csomópontot

November elejéig összességben 2875 folyóméternyi út készül el az új mosonmagyaróvári innovációs és kereskedelmi park, a MoWinPark területén: ebből a feltáró gyűjtő út 6,5, a többi aszfaltburkolat pedig 6 méter szélességű lesz. A 1,5 méteres járdaszalagok több mint 9000 négyzetméteren kanyarognak. A napokban 90 százalékban elkészült a MoWinParkot az 1-es számú főúttal összekötő csomópont is.

 

Néhány héttel ezelőtt még az autósokat lassításra késztető 30-as sebességkorlátozás, alkalmanként félpályás útlezárás és munkagépek nyüzsgése jelezte, hogy komoly változás van készülőben Mosonmagyaróvár határában az 1-es számú főút Hegyeshalom felé vezető 600 méteres szakaszán. A mozgolódás oka a város új innovációs és kereskedelmi parkja útépítési munkáinak beindulása volt. Napjainkra mindebből már csak a sebességkorlátozás maradt, hiszen a MoWinParkot a főúttal összekötő csomópont 90 százalékban elkészült: az utat kiszélesítették, leterítették az új aszfaltburkolatot, sőt felfestették az útburkolati jeleket is. A kivitelező feladata lesz még az útpadka megépítése, a szükséges forgalomtechnikai eszközök (jelzőtáblák, forgalomszámláló berendezés) elhelyezése. Ezek elkészültét követően tartják meg a helyszíni műszaki ellenőrzést, hogy megkezdődhessen a csomópont műszaki átadás/átvételi eljárása. A kivitelezés befejezésének határideje október 24., a teljesítés eddig nagyon jó ütemben halad.

    A MoWinPark belső úthálózata szervesen kapcsolódik a csomóponthoz. Itt megkezdődött már a tereprendezés, a földmunkák sora, a szegély- és az útalap elkészítése – mindegyik munkafázis hamarosan a végéhez közeledik. Folyamatban van a tervnek megfelelő darabszámú kapubejárók kialakítása, és hozzáláttak már a betonútalap kiépítéséhez is.

    November elejéig összességben 2875 folyóméternyi út készül el, ebből a feltáró gyűjtőút 6,5, a többi aszfaltburkolat pedig 6 méter szélességű lesz. A 1,5 méteres járdaszalagok több mint 9000 négyzetméteren kanyarognak.

   

 

 

 

 

 

movbaneffect

banner170px

fuzfa-banner-214x40

monocopy3

befektetőbarát%20település


IHC Nemzetközi Egészségközpont

 


COCOON HUNGARY KFT

TALEA INGATLANFORGALMAZÁS

 

NYUGAT DUNÁNTÚL A KEZDEMÉNYEZÉSEK RÉGIÓJA
Mosonmagyaróvár
Új Magyarország Fejlesztési TervNemzeti Fejlesztési Ügynökség
 
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.
Kedvezményezett: Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata, 9200 Mosonmagyaróvár, Fő u. 11.
A pályázatot készítette: Inventio Consulting
Infoart Média