Telket vásárolt a Fresh Point Kft. - Mosonmagyaróvári Innovációs és Kereskedelmi Park
magyar  Deutsch  english
2021. augusztus 5, csütörtök
A tartalom megtekintéséhez FlashPlayer szükséges!
Köszöntő
Közlekedési kapcsolatok
Projektleírás
Gazdasági környezet
Tervezési háttér
Értékesítés
Inkubátorház
Kapcsolat
Keresés
Hírek
Képek


Feliratkozás hírlevélre:


Elérhetőségek 
Telket vásárolt a Fresh Point Kft.

A textíliák tisztításával foglalkozó mosonmagyaróvári Fresh Point Kft. az elmúlt években olyan gyorsan fejlődött, hogy a cég vezetése új telephelyet kezdett keresni. Az EU előírások miatt kizárólag csak ipari terület jöhetett szóba, és fontos szempont volt az is, hogy az új telephely közel legyen a nagy forgalmú kereskedelmi áruházakhoz, a telephely könnyen megközelíthető legyen, és biztosítottak legyenek a közelben a közművek. A felsorolt szempontok alapján a Fresh Point Kft. vezetése Mosonmagyaróvár leendő Innovációs és Kereskedelmi Parkja, a MoWinPark mellett döntött, mert annak területe a felsorolt valamennyi kritériumnak megfelel. Terveik szerint egy 380 négyzetméteres korszerű csarnokot építenek fel a MoWinParkban, így a jelenlegi két telepet egy új, modern és minden igénynek megfelelő telephelyre tudják majd összevonni.

 

A mosonmagyaróvári székhelyű Fresh Point Kft. nevével sokan találkozhattak már a térségben, hiszen a cég 2004-ben megvásárolta a mosonmagyaróvári Tesco épületében működő, elsősorban lakossági ügyfeleket kiszolgáló tisztítószalon gépeit és működési jogát. A vállalkozás fő tevékenysége a textil, szőrme, bőr, szőnyegmosás és tisztítás. Munkájuk során az igényes, pontos munkavégzésre törekedtek, ezért rövidesen több megkeresést is kaptak szállodáktól, közületektől is.

    A munka sokasodott, a szupermarketben lévő szalon további bővítésére azonban azon a helyen nem volt lehetőség, így újabb bérleményben rendezték be az ipari mosodát. Új gépeket vásároltak, de gyorsan kiderült, hogy mindkét egységet kinőtték, ráadásul a két telephely működtetése számos szervezési problémát hozott magával, nem beszélve a magas bérleti díjakról.

 

    A felsorolt szempontok alapján Mosonmagyaróvár leendő Innovációs és Kereskedelmi Parkja, a MoWinPark mellett döntött a cég vezetése, mert annak területe minden elvárásnak megfelel. Terveik szerint egy 380 négyzetméteres korszerű csarnokot építenek fel a MoWinParkban, így a jelenlegi két telepet egy új, modern és minden igénynek megfelelő telephelyre tudják majd összevonni. Az üzemcsarnokban a hagyományos technológia mellett az egészségügyi előírásoknak megfelelő korszerű egészségügyi mosodát is kialakítanak a jövőben. A műszaki tervek jelenleg engedélyezés alatt vannak, megszerzésük után haladéktalanul megkezdik a kivitelezést. Az építkezés ütemével, a próbaüzemeléssel, a különféle egyéb engedélyeztetésekkel is számolva, legkésőbb 2009 márciusának végére szeretnének már az új létesítményben üzemszerűen dolgozni.

 

    A Fresh Point Kft. életében jelentős mérföldkőnek számít a lépés, mely jelentősen megkönnyíti a gépek elhelyezését, a munkaszervezést, a technológiai sorrendek betartását, egyúttal egészségesebb környezetet biztosít a munkavégzéshez. Az új üzemben azonban változatlanul a legfontosabb feladatunk lesz a kiváló minőség biztosítása, a pontos kiszolgálás.

    „A minőség összeköt” jelmondatunk azt fejezi ki, hogy megrendelőink elvárásainak megfelelően kiváló minőségben szolgáltatunk. Korszerű gépparkkal rendelkezünk, a ránk bízott textíliákat pedig – mennyiségtől függetlenül – nagy gonddal és odafigyeléssel tisztítjuk, s az élettartamot növelve kizárólag környezetbarát mosószereket használunk az anyagok szennyezettsége és az anyag összetételének függvényében – mondta el Boros Norbert, a Fresh Point Kft. ügyvezetője. Hogy a Fresh Point Kft. vállalásait valóban rendre pontosan teljesíti, arra partnereinek elégedettsége, az állandó megrendelőik számának folyamatos növekedése a garancia.

 

 

 

 

 

movbaneffect

banner170px

fuzfa-banner-214x40

monocopy3

befektetőbarát%20település


IHC Nemzetközi Egészségközpont

 


COCOON HUNGARY KFT

TALEA INGATLANFORGALMAZÁS

 

NYUGAT DUNÁNTÚL A KEZDEMÉNYEZÉSEK RÉGIÓJA
Mosonmagyaróvár
Új Magyarország Fejlesztési TervNemzeti Fejlesztési Ügynökség
 
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.
Kedvezményezett: Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata, 9200 Mosonmagyaróvár, Fő u. 11.
A pályázatot készítette: Inventio Consulting
Infoart Média