Tervezési háttér - Mosonmagyaróvári Innovációs és Kereskedelmi Park
magyar  Deutsch  english
2022. november 30, szerda
A tartalom megtekintéséhez FlashPlayer szükséges!
Elérhetőségek 
Tervezési háttér

Mosonmagyaróvár Építési és Városrendezési Szabályzata a területen kereskedelmi, szolgáltató, illetve nem jelentősen zavaró gazdasági tevékenység végzését teszi lehetővé. A szabályozás szerint a beépítési mód szabadon álló, telepszerű. Területen belüli elhelyezkedéstől függően a legkisebb kialakítható telekméret 900 - 1500 m2, a legnagyobb beépítethetőség 40 - 50 %, a legnagyobb építménymagasság 7,5 - 16 m. A telkeken a kötelező zöldfelület aránya minimum 20 %, a burkolt felület nagysága maximum 40 %.

Image

2007 őszén, átfogó tervezést és engedélyeztetést követően kezdődtek meg a kivitelezési munkálatok a tereprendezéstől a teljes infrastruktúra (úthálózat, gáz, víz, villamos áram) kialakításáig. Az ütemtervnek megfelelően 2008 júniusára minden közművesítési feladat megvalósult, ezzel minden telek értékesítésre kész, beruházási projektek elindítására alkalmas állapotba került. A belső úthálózat szilárd burkolattal való ellátása 2008 év végéig ugyancsak befejeződött.

Image

A távlati fejlesztési elképzelések között szerepel az innováció-ösztönző szolgáltatások betelepítésén túl a Park tengelyében jelenleg létesített fő közlekedési út bővítése egy Mosonmagyaróvár belvárosát tehermentesítő olyan elkerülő szakasszá, melynek révén a város távolabbi részei (így az M1 - 159. km-nél lévő autópálya kijárat) és a Pozsony irányába vezető 150-es út is közvetlenül elérhetővé válik a MoWinPark területéről. 

 

 

 

 

 

 

movbaneffect

banner170px

fuzfa-banner-214x40

monocopy3

befektetőbarát%20település


IHC Nemzetközi Egészségközpont

 


COCOON HUNGARY KFT

TALEA INGATLANFORGALMAZÁS

 

NYUGAT DUNÁNTÚL A KEZDEMÉNYEZÉSEK RÉGIÓJA
Mosonmagyaróvár
Új Magyarország Fejlesztési TervNemzeti Fejlesztési Ügynökség
 
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.
Kedvezményezett: Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata, 9200 Mosonmagyaróvár, Fő u. 11.
A pályázatot készítette: Inventio Consulting
Infoart Média