A Spedimax él a lehetőséggel - Mosonmagyaróvári Innovációs és Kereskedelmi Park
magyar  Deutsch  english
2021. augusztus 4, szerda
A tartalom megtekintéséhez FlashPlayer szükséges!
Köszöntő
Közlekedési kapcsolatok
Projektleírás
Gazdasági környezet
Tervezési háttér
Értékesítés
Inkubátorház
Kapcsolat
Keresés
Hírek
Képek


Feliratkozás hírlevélre:


Elérhetőségek 
A Spedimax él a lehetőséggel

- A MoWinpark-ban, a Mosonmagyaróváron kialakítandó új ipari parkban egy cég minden lehetőséget megtalál, ami a fejlődéshez szükséges. Van tér a terjeszkedéshez, fejlődéshez, idővel az új üzleti partnerek szerzéséhez is – mondta el Auxner Edit a Spedimax Kft. magyarországi vezetője. 

 

- Nagyon bízom abban, hogy a MoWinPark csapata nem csak a fő út mellett fekvő kereskedelmi célra szánt területeket tudja gyorsan értékesíteni és nagyobb üzletláncokat Mosonmagyaróvárra behozni, hanem az úttól távolabb lévő nagy területeket is gyorsan megvásárolják nagy üzleti kapacitással rendelkező cégek – mondta el Auxner Edit a Spedimax Kft. magyarországi vezetője.  

 

A Spedimax Kft. egyike azon két cégnek, amelyek 2007 decemberében építési telket vásároltak a mosonmagyaróvári MoWinpark-ban. A tervek szerint a MoWinParkban vásárolt területen egy modern irodaépület épít fel a Spedimax Kft., az irodaházban mintegy 25 munkatárs számára alakítanak ki munkahelyet.

Az ipari park a Spedimax részére optimális helyen terjeszkedik: "A város Magyarország egyik legjelentősebb tranzitútvonala mellett fekszik ezért ez a jövőben a csomópontja lesz a kelet-nyugat irányú közlekedésnek" - mondja Auxner Edit.

Az iroda építésével kapcsolatosan Hannes Klausner, a cég tulajdonosa tud némi betekintést adni: "A tervek szerint az épületünket az úgynevezett "passzívbau" módszerrel szeretnénk megépíteni. Szeretnénk ezzel nemcsak az építkezés nívóját, hanem a leendő munkahelyek minőségét is kihangsúlyozni. Részemre nagyon fontos, hogy a munkatársak modern és kellemes munkahelyen dolgozzanak, hogy motiváltan és eredményesen tudjanak megküzdeni a kihívásokkal a Spedimaxnál".

 

A Spedimax Kft. magyarországi cége 2006 októberétől eredményesen dolgozik Mosonmagyaróváron, az európai tehergépkocsi forgalomra specializálta magát. A cég az ausztriai  Spedimax Transportservice GmbH leányvállalata, jelenleg 5 alkalmazottat foglalkoztat Mosonmagyaróváron.

 

 

 

 

 

movbaneffect

banner170px

fuzfa-banner-214x40

monocopy3

befektetőbarát%20település


IHC Nemzetközi Egészségközpont

 


COCOON HUNGARY KFT

TALEA INGATLANFORGALMAZÁS

 

NYUGAT DUNÁNTÚL A KEZDEMÉNYEZÉSEK RÉGIÓJA
Mosonmagyaróvár
Új Magyarország Fejlesztési TervNemzeti Fejlesztési Ügynökség
 
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.
Kedvezményezett: Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata, 9200 Mosonmagyaróvár, Fő u. 11.
A pályázatot készítette: Inventio Consulting
Infoart Média