Újabb három letelepedő cég - Mosonmagyaróvári Innovációs és Kereskedelmi Park
magyar  Deutsch  english
2021. augusztus 5, csütörtök
A tartalom megtekintéséhez FlashPlayer szükséges!
Köszöntő
Közlekedési kapcsolatok
Projektleírás
Gazdasági környezet
Tervezési háttér
Értékesítés
Inkubátorház
Kapcsolat
Keresés
Hírek
Képek


Feliratkozás hírlevélre:


Elérhetőségek 
Újabb három letelepedő cég

Összesen mintegy 3000 négyzetméteres területet vásárolt meg a kialakítás alatt álló mosonmagyaróvári ipari parkban három új befektető. A MoWinparkban letelepedni kívánó vállalkozások olyan jelentős fejlődés előtt álló mosonmagyaróvári cégek, melyek terveik megvalósításához az új ipari parkban látják a megfelelő lehetőséget.

- Az első két letelepedő cég, a Spedimax Kft. és a Reklutív Kft. telekvásárlása óta eltelt pár hónapban megélénkült az érdeklődés és a kereslet a MoWinpark telkei iránt. Több érdeklődő cég keresett fel bennünket azzal a szándékkal, hogy a MoWinParkban szerezzen ingatlant, és ott telepedjen le. Az érdeklődők közül három vállalkozással, - melyek közül kettő Kft. és egy egyéni vállalkozó – sikerült megállapodnunk és már az adásvételi szerződések is elkészültek – mondta el Bella Sándor, a MoWinparkot működtető és kialakító Movinnov Kft. ügyvezetője.

2008 februárjában szerzett 960 m2-es telket a MoWinParkban az építőipari szolgáltató tevékenységet folytató ADRIA Építő és Szervező Kft., amely a speciális műgyanta burkolatok szakkivitelezője és több neves cég beszállítója. A cég 2009 első félévében tervezi fejlesztésének megkezdését a MoWinParkban.

Szintén idén februárban vásárolt 986 m2 nagyságú területet a mosonmagyaróvári Rózsa Bútorház, amely fejlesztés megkezdését szintén  2009-ben szeretné megkezdeni a MoWinparkban.

A harmadik új letelepedő a ruházati patyolat tevékenységgel foglalkozó mosonmagyaróvári FRESH POINT Kereskedelemi és Szolgáltató Kft., amely júniusban vásárolt meg egy 960 m2-es telket az ipari parkban és a vállalkozás fejlesztését még 2008 őszén szeretné elkezdeni.

 

Az újabb szerződések megkötésével egyre gyorsuló ütemben tovább folytatódhat a Barátság utca melletti terület beépítése és hosszú évek vegetálása után végre megindulhat Mosonmagyaróvár gazdasági fejlődése. A 2008-ban megkötött szerződések is igazolják, hogy jelentős vállalkozói érdeklődésre lehet számítani Mosonmagyaróvár városa és a MoWinPark iránt.
A MoWinPark összesen 380.000 m2 fejlesztési területén az eddig eladott telkek mellett továbbra is jelentős terület vár még tulajdonosára. 900 m2-től akár több tízezer négyzetméteres, közművesített, jól megközelíthető telkek vásárolhatnak azok a vállalkozások, melyek Mosonmagyaróvárt, és annak magas infrastruktúrával ellátott új ipari parkját választják.

 

 

 

 

 

movbaneffect

banner170px

fuzfa-banner-214x40

monocopy3

befektetőbarát%20település


IHC Nemzetközi Egészségközpont

 


COCOON HUNGARY KFT

TALEA INGATLANFORGALMAZÁS

 

NYUGAT DUNÁNTÚL A KEZDEMÉNYEZÉSEK RÉGIÓJA
Mosonmagyaróvár
Új Magyarország Fejlesztési TervNemzeti Fejlesztési Ügynökség
 
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.
Kedvezményezett: Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata, 9200 Mosonmagyaróvár, Fő u. 11.
A pályázatot készítette: Inventio Consulting
Infoart Média