Hírek - Mosonmagyaróvári Innovációs és Kereskedelmi Park
magyar  Deutsch  english
2021. augusztus 5, csütörtök
A tartalom megtekintéséhez FlashPlayer szükséges!
Köszöntő
Közlekedési kapcsolatok
Projektleírás
Gazdasági környezet
Tervezési háttér
Értékesítés
Inkubátorház
Kapcsolat
Keresés
Hírek
Képek


Feliratkozás hírlevélre:


Elérhetőségek 
Hírek

  

 

 

 

 

 A Magdács Kft. az új betelepülő
A 2008 novemberében átadott új mosonmagyaróvári kereskedelmi és innovációs központban, a MoWinParkban a 2009-es évre jellemző gazdasági visszafogottság és kivárás ellenére sem állt meg az élet. A MoWinPark már 2009 első hónapjában új letelepedő céget köszönthet a Magdács Kft. személyében. A mosonmagyaróvári építőipari vállalkozás 1600 négyzetméternyi területet vásárolt a közelmúltban az új innovációs központban. A társaság történetének, tevékenységi körének, cégfilozófiájának bemutatására Magdács Ferenc ügyvezetőt kértük meg.
Tovább...
Pályázati lehetőség
Az elmúlt év végén megnyílt, teljes mértékben közművesített innovációs és kereskedelmi profilú park, a mosonmagyaróvári MoWinPark főként kis- és középvállalkozások számára kínál telephely kialakítási lehetőséget. A 2009-es év gazdasági nehézségei mellett különösen nagy segítség, hogy a parkban való letelepedéshez és telephely kialakításhoz szükséges befektetés 50 százalékára hamarosan pályázni lehet a Nyugat-dunántúli Operatív Program 2009-2010-re vonatkozó akciótervének keretében.
Tovább...
Mintaprojekt lehet a park

Több mint 1 milliárd forintos beruházással 37 hektáron kereskedelmi és innovációs parkot alakítottak ki az elmúlt évben Mosonmagyaróváron. Az innovációs központba letelepülő cégek révén bővülő foglalkoztatottságot és növekvő adóbevételeket remél a város. A park kialakítását a Nyugat-dunántúli Regionális Operatív Program csaknem 150 millió forinttal támogatja, a MoWinPark a fejlesztési ügynökség számára is sikertörténetnek számít.

Tovább...
Spedimax tervek

A gazdasági életben zajló versenyre különösen igaz, hogy csak az elsőket jegyzik! Az osztrák tulajdonban lévő, Mosonmagyaróváron tevékenykedő Spedimax Hungaria Kft-nek a jövőre nézve határozott elképzelései vannak. Az elsők között ismerték fel a lehetőséget, hogy Mosonmagyaróváron, a jövő logisztikai központjában érdemes bázis létrehozni, az elsők között vásároltak telket a mosonmagyaróvári MoWinParkban, és minden bizonnyal az elsők között fognak építkezni is. Ebben a gazdasági válság sem akadályozhatja meg őket. Tudják jól: aki ilyenkor fejleszt, az több lépéssel megelőzi a versenytársait!

Tovább...
MoWinPark lakossági fórum

A mosonmagyaróvári innovációs és kereskedelmi park beruházásával kapcsolatos legfontosabb információkat osztották meg a hallgatósággal azon a lakossági fórumon, amit az önkormányzat és a MoWinPark fejlesztéséért felelős Movinnov Kft. szervezett a városházán. Az összejövetelen először Bella Sándor ügyvezető tartott vetítettképes előadást, ami közérthető formában adott számot a kezdetekről, az eddig elvégzett munkákról, és bepillantást engedett a jövő lehetőségeibe.

Tovább...
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 Következő > Utolsó >>

Eredmények: 10 (18 - 41)

 

 

 

 

 

movbaneffect

banner170px

fuzfa-banner-214x40

monocopy3

befektetőbarát%20település


IHC Nemzetközi Egészségközpont

 


COCOON HUNGARY KFT

TALEA INGATLANFORGALMAZÁS

 

NYUGAT DUNÁNTÚL A KEZDEMÉNYEZÉSEK RÉGIÓJA
Mosonmagyaróvár
Új Magyarország Fejlesztési TervNemzeti Fejlesztési Ügynökség
 
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.
Kedvezményezett: Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata, 9200 Mosonmagyaróvár, Fő u. 11.
A pályázatot készítette: Inventio Consulting
Infoart Média