Hírek - Mosonmagyaróvári Innovációs és Kereskedelmi Park
magyar  Deutsch  english
2021. augusztus 5, csütörtök
A tartalom megtekintéséhez FlashPlayer szükséges!
Köszöntő
Közlekedési kapcsolatok
Projektleírás
Gazdasági környezet
Tervezési háttér
Értékesítés
Inkubátorház
Kapcsolat
Keresés
Hírek
Képek


Feliratkozás hírlevélre:


Elérhetőségek 
Hírek

  

 

 

 

 

 Elkészült a csomópont

Elkészült a Mosonmagyaróvári Innovációs és Kereskedelmi Park, a MoWinPark legfontosabb közlekedési kapcsolata. Az új közlekedési csomópont az 1-es számú országos f?úttall biztosítja az Innovációs és Kereskedelmi Park közvetlen és kifogástalan kapcsolatát.

Tovább...
Építik a csomópontot

November elejéig összességben 2875 folyóméternyi út készül el az új mosonmagyaróvári innovációs és kereskedelmi park, a MoWinPark területén: ebből a feltáró gyűjtő út 6,5, a többi aszfaltburkolat pedig 6 méter szélességű lesz. A 1,5 méteres járdaszalagok több mint 9000 négyzetméteren kanyarognak. A napokban 90 százalékban elkészült a MoWinParkot az 1-es számú főúttal összekötő csomópont is.

 

Tovább...
Villamos energia jár a telekkel

    A mosonmagyaróvári Mowinpark villamoshálózatának kiépítése két nagyobb fejezetb?l állt. Az egyik a meglév? 20 kilovoltos vezetékek kiváltását, a másik a leend? fogyasztók elektromos energia vételezését biztosító kis- és középfeszültség? hálózat kialakítását jelentette.

 

Tovább...
Sikeres projektnyitó rendezvény

Intenzív befektetői érdeklődés

 Mosonmagyaróvár régóta várt kiugrási esélyét alapozhatja meg az év végére elkészülő, kis- és középvállalkozásokat fogadó innovációs és kereskedelmi központ, a MoWinPark. A ”kapuit” hamarosan megnyitó, kivételes adottságokkal rendelkező komplexum jelentőségéről és a betelepülők előtt nyíló lehetőségekről hallhattak előadásokat az érdeklődők szeptember 23-án Mosonmagyaróváron az irodaházban megrendezett projektnyitó rendezvényen.

Tovább...
Telket vásárolt a Fresh Point Kft.

A textíliák tisztításával foglalkozó mosonmagyaróvári Fresh Point Kft. az elmúlt években olyan gyorsan fejlődött, hogy a cég vezetése új telephelyet kezdett keresni. Az EU előírások miatt kizárólag csak ipari terület jöhetett szóba, és fontos szempont volt az is, hogy az új telephely közel legyen a nagy forgalmú kereskedelmi áruházakhoz, a telephely könnyen megközelíthető legyen, és biztosítottak legyenek a közelben a közművek. A felsorolt szempontok alapján a Fresh Point Kft. vezetése Mosonmagyaróvár leendő Innovációs és Kereskedelmi Parkja, a MoWinPark mellett döntött, mert annak területe a felsorolt valamennyi kritériumnak megfelel. Terveik szerint egy 380 négyzetméteres korszerű csarnokot építenek fel a MoWinParkban, így a jelenlegi két telepet egy új, modern és minden igénynek megfelelő telephelyre tudják majd összevonni.

 

Tovább...
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 Következő > Utolsó >>

Eredmények: 28 (36 - 41)

 

 

 

 

 

movbaneffect

banner170px

fuzfa-banner-214x40

monocopy3

befektetőbarát%20település


IHC Nemzetközi Egészségközpont

 


COCOON HUNGARY KFT

TALEA INGATLANFORGALMAZÁS

 

NYUGAT DUNÁNTÚL A KEZDEMÉNYEZÉSEK RÉGIÓJA
Mosonmagyaróvár
Új Magyarország Fejlesztési TervNemzeti Fejlesztési Ügynökség
 
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.
Kedvezményezett: Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata, 9200 Mosonmagyaróvár, Fő u. 11.
A pályázatot készítette: Inventio Consulting
Infoart Média